lørdag 23. oktober 2010

~ Noen julekort ~

Som tidligere kolleksjoner - så egner også årets julekolleksjon fra Papirdesign seg utmerket til å lage årets julekort med. Her er etpar eksempler til på hvordan man kan bruke mønsterark og stempler - ikke så avanserte, men det er vel det som er greit; enkle julekort som ikke tar all verdens tid - så man har tid til å kose seg litt med andre ting også før jul... ?

Her har jeg stemplet med mørkebrun stempelpute på Bazzill Straw - og klippet ut motivet og limt oppå mønsterarket. Til slutt har jeg svertet rundt kantene og limt på ett rødt blinghjerte. Her har jeg brukt mønsterarket Hjertegod - ett nydelig ark!!

Her er motivstempelet stemplet med Ranger Distressink i fargen Vintage Photo. Etterpå strøk jeg over ett tynt strøk med blank Crackle Paint for å få det litt gamle og slitte utseendet. Det som skjedde var at krakeleringsmalingen dro med seg litt av stempelsverten (siden den ikke er vannfast) - noe som ga en kul effekt syns jeg! Ellers så har jeg stemplet med fjordårets julestempel fra Papirdesign, og har brukt mønsterarket Frida.


Detaljbilde av stempelet med Blank crackle Paint fra Ranger - Rock Candy.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar